Over ons

Koffiebar de 2 Sprong wil een gezellige, verantwoorde zaterdagavond voor jongeren organiseren. Dit doen we door elke twee weken op zaterdagavond een gevarieerd programma aan te bieden aan onze bezoekers. Een greep uit het programma van de afgelopen jaren: een filmavond, barbecue, cabaret, gameavond, band of schaatsen.

Het programma start om 20:30 uur, en om 24:00 sluiten we af. Om 20:00 is er een bidstond voor het KB-team en de bezoekers.

Tijdens het programma is de bar geopend, waar koffie, thee, frisdrank, snoep, en snacks verkocht worden.

KB de 2Sprong maakt gebruik van gebouw ‘De Handpalm’, gevestigd aan de Merwestraat 13 in Sliedrecht.

Naast de zaterdagavonden organiseert de KB ook twee keer per jaar het KB-kamp. Deze kampen vinden plaats in de herfstvakantie en tijdens Pinksteren. Tijdens het KB-kamp, wat duurt van vrijdagavond tot en met maandagmiddag, denken we met een spreker en met elkaar na over een thema met betrekking tot het geloof. Natuurlijk is er ook meer dan voldoende tijd om te chillen of voor spellen, een bonte avond en bijvoorbeeld een kampvuur.

KB de2Sprong is een onderdeel van het Hervormd Gereformeerd Jeugdwerk Sliedrecht (HGJS). Het HGJS legt verantwoording af aan de jeugdraad welke onderdeel is van de kerkenraden van wijk 3 en 4 van de Hervormde gemeente Sliedrecht.

Wilt u, of jij de KB financieel ondersteunen, maak dan een gift over op NL 76 INGB 0006 074 538 t.n.v. Koffiebar de Tweesprong.

Ben je 15 jaar of ouder, kom dan een keer langs tijdens één van de zaterdagavonden. Heb je wel zin om te komen, maar zie er tegenop om alleen te komen, bel dan gerust één van de teamleden, en wij halen je graag op.

Groetjes,

Het Koffiebar-team